Garbage SF

Schools

Garbage SF

Omkadering van onderwijs

Coaching board of directors; teachers; care takers and staff

Begeleiding inhoudelijke pedagogische studiedagen

Workshops rond duurzaamheid en diversiteit, voor personeel en leerlingen

Teambuildings voor personeel

Teambuildings en 100-dagen voor leerlingen

Onboarding voor nieuw personeel en leerlingen

Hands

Leren doe je niet alleen tussen de vier muren van het klaslokaal

Maak van je onderwijsinstelling een aangename en werkbare leef- en leeromgeving:

  • Werk verbindend: creëer een cultuur van respect, vertrouwen, ontmoeting en dialoog.

  • Verbinding binnen de muren maar ook extra-muros: tijdens coaching sessies, workshops, schooluitstappen, sportdagen, bosklassen, of nog meerdaagse uitstappen of tijdens ‘100 dagen’.

  • Op zoek naar coachende omkadering van begeleidingsteams of leerlingen? Ben jij lid van een begeleidingsteam (leerkracht, directielid, zorgpersoneel, administratief of technisch personeel) of leerling in een klas? Dan komt er veel op je af. Indrukken die je soms uit de flow van jouw doel halen, uit jouw mogelijkheid tot verbinding halen, of uit jouw mogelijkheid om te focussen op het daadwerkelijk onderwijzen of leren?

Wij bieden (dag)workshops aan waarbij we inzicht geven in welke krachten op je inwerken en hoe die je gedrag mee beïnvloeden. Als leerkracht-verzorger-directielid leer je om je eigen noden, die van je leerlingen en die van de school duidelijk waar te nemen en daar op in te spelen zonder je eigenheid te verliezen.

We reiken jullie tools aan die jullie ondersteunen om jullie doelen te kunnen manifesteren in deze uitdagende context. Ieder kan bijdragen vanuit zijn/haar kwaliteiten, en tegelijk voldoen aan de verwachtingen van de eindtermen.

Noden zien en leren voeden, verbindend omgaan met elkaar, co-creatie, omgaan met gevoeligheid, positieve psychologie, omgaan met plek in teams zijn een aantal kenmerken waar we graag aan mee werken tijdens of los van pedagogische studiedagen.

Interesse? geert@eccolaluna.be +32477263493

Mogelijke Teambuildings

Spy School

Spy school

team challenges

Team Dynamics

welkom-bij-de-mol-1-1489509496-1584097943

The Mole