Ontdek onze winter experiences. Op zoek naar een goed doel? Steun SolarBuddy.

mobile adventures

Van city games naar online teambuildings

Mobile Adventures App

Mobile Adventures is een gratis app die toelaat om toegangelijke en interactieve belevingen te creëren die mensen (virtueel) samen brengen. Ecco La Luna is licentiehouder van deze app voor België.

Vóór COVID-19 werd de app vooral gebruikt voor teambuilding-events op maat en werd met onze eigen iPads gespeeld maar sinds COVID-19 is de app doorontwikkeld en geëvolueerd als een tool om deelnemers op hun eigen smartphone zowel indoor als outdoor belevingen aan te bieden.

Via een online platform kunnen wij zelf content gaan ontwikkelen. Dit vertaalt zich in games die we vervolgens ter beschikking stellen in de applicatie via unieke QR-codes. We bepalen het design van game screens, de branding van de app en personaliseren deze waar gewenst aan de noden van onze klanten. Het platform geeft tevens de mogelijkheid om kennis en games uit te wisselen met andere Wildgoose licentiehouders en co-creaties te realiseren.

De algemene werking van al onze app-based games bestaat uit een stapsgewijs traject waarbij een volgende opdracht of vraag geünlocked kan worden door een vorige op te lossen. Al de games zijn gemaakt om als klein team van een 5-tal personen te spelen. Alles wat tijdens het spel gebeurt wordt ook geregistreerd. Zo kan je steeds zien hoe goed je bezig bent tegenover andere teams via een live scorebord. Ook worden alle foto's en video's genomen tijdens het spel achteraf beschikbaar gesteld via een online galerij.

18/02/2021

Delen

Vraag offerte

Standaard of op maat?