Ontdek onze sport- en tv- teambuildingconcepten. Op zoek naar een goed doel? Steun SolarBuddy.

Verloop & pricing van een online teambuilding

1. Instructies

1 week voor het evenement bezorgen wij de instructies aan de contactpersoon bij de klant die deze informatie intern deelt met de deelnemers. Er moeten dus geen gegevens van deelnemers met ons gedeeld worden.

2. Deelnemen aan de meeting

We nodigen de deelnemers uit om 5 minuten voor het event start in te loggen in de online meeting. Deelnemers worden in de waiting room gehouden tot het officële startmoment van het event.

3. Briefing

Onze host opent de meeting en verwelkomt de deelnemers. Na een korte introductie geeft onze host een briefing aan de hand van een presentatie met screenshots van de app. De briefing duurt ongeveer 10 minuten en op het einde deelt de host de spelcode met de deelnemers.

4. Spel

De deelnemers voeren de spelcode in op hun smartphone en de host opent de breakoutrooms. De teams spelen het spel in hun eigen breakoutroom en zien de scores van de andere teams in de app. Tijdens het spel blijft onze host (+ eventuele co-hosts bij grote groepen) beschikbaar voor assistentie. Spelers kunnen vanuit hun breakoutroom assistentie vragen. Wij komen dan even binnen in de breakout room, verlenen assistentie en verlaten de breakout room terug. Spelers kunnen de score van de andere teams meevolgen in de app.

5. Wrap-up

Op het einde van de speltijd (ook zichtbaar via aftelklok in de app) sluit de host alle breakoutrooms en gaan alle deelnemers automatisch terug naar de main room. De host toont een selectie van de beste foto's en video's en onthult het scorebord. Na het spel bezorgen we de eventverantwoordelijke de link naar alle foto's en video's en het online scorebord.

29/11/2021

Delen

Vraag offerte

Standaard of op maat?