Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

2CV: Champagne Rally & Magnum Route: Reims, Epernay en omstreken

Ontdek onze 2 formules in de streek van Reims & Epernay.

Deze formats en elk voorstel kan uiteraard aangepast worden op maat van jullie wensen.

2CV: Champagne

Verken de Champagestreek met een oldtimer 2CV. Onderweg passeren we langs oa Reims en Epernay, wachten er allerlei praktische opdrachten, picknicken we bij een lokale champagneboer en eindigen we met een diner in een authentieke boerderij.

2CV: Magnum

Dag 1: Champagne Rally

We verwelkomen de deelnemers op dag 1 met een ontbijt en een briefing waarin de spelregels en typische kenmerken van een 2CV uitgelegd worden. De groep wordt verdeeld in teams van 4 personen die elk hun cabriolet krijgen voor de komende 3 dagen. Het traject naar de champagnestreek werd verdeeld in 3 etappes, waarbij voor elke etappe een andere tochtechniek gebruikt wordt volgens de principes van een oldtimer rally. Daarnaast moeten ook vragen opgelost en praktische proeven uitgevoerd worden. Op de middag komt de hele groep samen voor een picknick ergens ten velde. In de nammidag staan nog 2 etappes op het programma die onze piloten laten proeven van de landschappen van het Franse binnenland. De aankomst in ons charmant hotel is voorzien tussen 18u en 19u. Na het inchecken en verfrissen start ons viergangenmenu, hoe kan het ook anders met een glas champagne.

Dag 2: 2CV Code

De 2CV code is een spel waarbij de zoektocht naar een schat centraal staat. Om deze schat te vinden moeten een aantal codes gekraakt worden en zijn teamwork, inzicht en doorzettingsvermogen noodzakelijk. Tijdens deze zoektocht komen de deelnemers heel wat te weten over de streek en de champagne. Het team dat het eerst zijn schat vindt wint! Als lunch staat een franse picknick met kaas en wijn op het menu. We eindigen de namiddag bij een champagneboer met een degustatie van verschillende champagnes. De dag afsluiten doen we in een prachtige authentieke ferme te midden van de velden met een heerlijk diner.

Dag 3: Stadspel in Reims

Na het ontbijt trekken we naar Reims waar we de stad op een speciale manier leren kennen door er een spannend spel te spelen. Na een snack in de stad starten we de terugweg in konvooi. Onderweg brengen we nog een bezoek aan een bekend champagnehuis. Tegen de avond zijn we terug in België en sluiten we de driedaagse af met een glas champagne...

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Around The World

Codebreaker

Arctic Survival Escape Game

Ready For Launch Escape Game

The Team Social

Murder Mystery Games

Unlock Your Box

Unlock Your Box

Around The World Festive Edition

Around The World - Festive Edition

Vraag offerte

Standaard of op maat?