Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

2CV: De 4 heemskinderen achterna met de 2CV

Dendermonde heeft meer dan het hoofdkwartier van een gangsterbende, Dendermonde heeft mysterie. Het is de geboorteplaats van de vier heemskinderen en vooral van hun paard: Ros Beiaard. Net als van vele andere middeleeuwse legenden en sagen is de herkomst van het volksverhaal niet met zekerheid meer te duiden. Zoals dorpen en steden in verschillende landen zichzelf uitroepen tot de geboorteplaats van tot de verbeelding sprekende figuren als den vos Reynaerde of Tijl Uilenspiegel, zo worden ook de heemskinderen en Beiaard door meer plaatsen geclaimd.
De geschiedenis van vier broers, die keizer Karel de Grote decennialang weerstaan en telkens de sterke arm van de keizer ontvluchten door de kracht van het wonderpaard Beiaard, spreekt romantici nog steeds aan.
Ook wij geven jullie per 8 personen de beschikking over heel wat paardenkracht nl twee 2 pktjes. Enkele stafkaarten, cryptisch omschreven tips, gecodeerde routebeschrijvingen, een aantal opdrachten van zeer uiteenlopende aard - ludiek, creatief, fyisch - en een flinke portie gezond verstand zouden uiteindelijk moeten leiden tot de Locatie van het slotspel.
Meet jullie vernuft en inzet met andere teams op je queeste in de voetsporen van de 4 Heemskinderen. Bloed, zweet en tranen, of toch net niet? Samen de tegenstrevers minstens één stapje voor blijven is de boodschap! Ga mee op ontdekking in Dendermonde, Buggehout Bos en omgeving en leer je teamgenoten op een totaal andere manier kennen. Alles kan en niets moet in dit spel. In een gezonde mix van fun, strategie en genieten van de regio groeien groepjes mensen uit tot hechte teams. Alles draait rond communicatie en samenwerken!

Vraag offerte

Verwante teambuildings - in Dendermonde