Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

2CV: De Kempen

Een beleving waarvan u nog lang zal genieten met leuke herinneringen: de Kempische waterwegen.Zeker als u deze mag beleven met een 2CV!
Een schitterende beleving! Gegarandeerd: achteraf genieten van leuke herinneringen !
Liefhebbers van water, watersport, rust en natuur genieten met volle teugen van deze route doorheen de Antwerpse Kempen. Onderweg bezoek je de prachtige abdij van Postel.

Vertrekken doen we in Lichtaart. Jawel, het Lichtaart van Bobbejaan Schoepen. Maar Bobbejaanland mag dan wel de meest gekende attractie zijn in de Antwerpse Kempen, toch heeft deze mooie streek nog heel wat andere charmes.

Haar groene, weelderige landschap wordt doorkruist door talrijke grote en kleine waterlopen. Hier en daar ontdek je op de oevers nog een authentieke watermolen, zoals in Kasterlee of Retie. Datzelfde Kasterlee is bovendien bekend als pompoendorp… en dat is elk jaar een feestje waard. Onze tip: check op voorhand even de website van toerisme Kasterlee. Die vertelt je wanneer je best langskomt voor pompoensoep of andere lekkere streekgerechten!In Dessel kan je dan weer de 37 m hoge SAS-4 toren bezoeken, die gebouwd is op het kruispunt van drie kanalen. Vanop deze toren heb je uitzicht op de kanalen en de Molse meren… en op een heldere dag kan je van hieruit zelfs Antwerpen zien. Trakteer jezelf nadien op een heerlijke pannenkoek of op een etentje… smakelijk !

Tot slot kom je op deze route ook te weten waarom Dessel de ‘atoomgemeente’ genoemd wordt. En muziekliefhebbers… die herkennen onderweg zeker ook de weide van Graspop !

Vraag offerte

Verwante teambuildings - Indoor