Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

2CV: Elfstedentocht naar Friesland

Dag 1: Oranje Rally
We verwelkomen de deelnemers op dag 1 met een koffie en een briefing waarin de spelregels en typische kenmerken van een 2CV uitgelegd worden. De groep wordt verdeeld in teams van 4 personen die elk hun cabriolet krijgen voor de komende 3 dagen. Het traject naar Nederland werd verdeeld in 3 etappes, waarbij voor elke etappe een andere tochttechniek gebruikt wordt volgens de principes van een oldtimer rally. Daarnaast moeten ook vragen opgelost en praktische proeven uitgevoerd worden. Op de middag komt de hele groep samen voor een lunch ergens ten velde. In de nammidag staan nog 2 etappes op het programma die onze piloten laten proeven van de landschappen van het Nederlandse binnenland. De aankomst in ons charmant hotel is voorzien tussen 18u en 19u. Na het inchecken en verfrissen gaan we aan tafel voor een heerlijke maaltijd.
Dag 2: Nederland schaatsland
Afhankelijk van het weer en de wensen van de klant kunnen verschillende formules uitgewerkt worden: Fietsroute, 2CV-code, bezoek aan Waddeneilanden en in elk geval een schaatsbeurt in openlucht op de piste of natuurijs.
Dag 3: Stadspel in Leeuwarden. Na het ontbijt trekken we naar Leeuwarden waar we de stad op een speciale manier leren kennen door er een spannend spel te spelen. Na een snack in de stad starten we de terugweg in konvooi. Tegen de avond zijn we terug in België en sluiten we de driedaagse af met een glas champagne...

Vraag offerte

Verwante teambuildings - Culinair