Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Beatbox

Op een korte tijd met een grote groep een muzikale performance neerzetten? Deze onvergetelijke teambuilding combineert samenwerking en fun in een swingend jasje.

Tijdens het creatief proces leren we de deelnemers hun stem en lichaam als instrument te gebruiken. Ons professioneel team van producers, audio engineers, zangcoaches en filmmakers begeleiden de deelnemers naar hun “moment suprême”.

Beeld je in, alle collega’s die voor onze camera’s het beste van zichzelf geven en uit volle borst het zelfgeschreven bedrijfslied brengen.

Met die opnames duiken wij de studio in. We mixen en monteren alles tot een unieke videoclip zodat iedereen dat speciale moment kan herbeleven en delen met collega’s, klanten en vrienden.

TEAM:

Ons team bestaat uit 5 muzikale begeleiders, 2 opname engineers + mobiele studio, camera x 2 + cameraman, afwerking in de audiostudio en videomontage.

VOORTRAJECT:

Er is 1 meeting met de klant om een tekst voor te bereiden, die zullen we dan vooraf in de studio opnemen om als begeleiding tape tijdens het event te gebruiken.

OPTIES:

  • We kunnen hier een beatbox versie van maken.
  • We kunnen hier een videoclip van maken.
Vraag offerte

Verwante teambuildings - Muziek