Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Delaware - Goosebumps - juni 2019

Facts & Figures:

  • Aantal deelnemers: 600 deelnemers
  • Locatie: Sportcentrum De Schotte Aalst
  • Datum: 21 juni 2019
  • Programma: Sporty B1 Team Robinson - BBQ - Drinks

Naar jaarlijkse gewoonte contacteerde Goosebumps Events ons om mee de schouders steken onder het sporty-B1-event voor hun klant Delaware. Met Ecco La Luna gingen we op zoek naar een geschikte locatie om deze sportdag in Robinson-thema te organiseren voor 600 deelnemers. Uiteindelijk vonden we met sportcentrum De Schotte in Aalst de ideale locatie om deze sportnamiddag te organiseren.

De deelnemers werden verwelkomd met een broodjeslunch, kregen een briefing en werden in 72 teams met hun vlag en survival-bag op pad gestuurd in het stadspark en aangrenzende sportpark. Het werd een gevarieerd sportief programma waarbij we gebruik maakten van onze interactieve app om de scores op de verschillende opdrachten bij te houden en om de teams naar de verschillende challenges te leiden. Daarnaast werd de app ook gebruikt om tussentijds quizvragen te stellen rond het thema survival en over Delaware zelf.

Na 4 uur activiteit werden de deelnemers terug ontvangen op het sportcentrum voor een gezellige barbecue en de bekendmaking van de winnaars.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Kraak de code

team challenges

Team Challenges

Escape To Victory

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Team Robinson

Boerderijspelen

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Wind Farm

SolarBuddy

Vraag offerte

Standaard of op maat?