Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Escape To Victory

Escape to Victory is ons uniek mobiel escape-game concept.

Vanaf het ogenblik dat de box geactiveerd wordt heeft het team een beperkte tijd om de zogenaamde geactiveerde bom onschadelijk te maken. Om dit te doen moeten ze op een zeer efficiënte manier samenwerken aan een reeks opdrachten, puzzels en raadsels. Opdrachten die gelinkt zijn aan elkaar en waar je het resultaat van de ene opdracht nodig hebt om een andere succesvol te starten en tot een goed einde te brengen. De box zal beetje bij beetje zijn geheimen prijsgeven. We ontwikkelden 4 identieke boxen en per box kunnen 8 tot 15 deelnemers als team spelen. Wie kan onze box onschadelijk maken voor het te laat is?

Duur: +/- 2u.

Deze oefening kan optioneel begeleidt worden door een ervaren processbegeleider / coach. Tijdens de opdracht zal de process begeleider vooral het teamproces/ teamdynamiek observeren om nadien samen met het team te de-briefen. Op cruciale momenten tijdens de opdracht kan de proces begeleider beslissen om een time-out in te lassen. Dan wordt de tijd even stopgezet om samen met het team te bespreken hoe alles loopt. Hoe loopt de communicatie? Waar lopen jullie tegenaan? Wat loopt efficient en goed en wat moeten we aanpakken om het efficienter te maken, het team beter te organiseren? Wordt er vooral aam micro-management gedaan en wordt de “big Picture” voldoende bewaakt?

Na afloop gaan we samen met het team stap voor stap gaan nabespreken hoe het is gelopen en hoe ze de dingen die ze geleerd of gemerkt hebben kunnen gaan toepassen op de werkvloer.

Ben je op zoek naar een Escape-game voor meer dan 60 personen of naar een escape-game dat remote of hybride gespeeld kan worden? Kijk dan even naar ons nieuw Remote Escape Game - Ready For Launch dat met een onbeperkt aantal deelnemers/teams gespeeld kan worden.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Kraak de code

Teambuilding Challenges

Team Challenges

Escape To Victory

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Team Robinson

Boerderijspelen

Spy School

Spy school

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Wind Farm

Vraag offerte

Standaard of op maat?