Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Het lam gods mysterie Gent

De diefstal van het paneel De Rechtvaardige Rechters, de belangrijkste kunstroof van de 20ste eeuw en een van de grootste raadsels van België, houdt nog steeds vele mensen in de ban. Wij kregen via de kleinzonen van de hoofdverdachte Arsène Goedertier enkele sporen en feiten in handen die tot dusver niet bekend waren. Zetten ze jullie team op weg naar het vinden van het verdwenen paneel van het Lam Gods?
Een stadskaart, cryptisch omschreven tips, gecodeerde routebeschrijvingen, een aantal opdrachten van zeer uiteenlopende aard - ludiek, creatief, fyisch - en een flinke portie gezond verstand zouden uiteindelijk moeten leiden tot het terugvinden van de Rechtvaardige Rechters.
Meet jullie vernuft en inzet met andere teams op je queeste naar het paneel. Samen de tegenstrevers minstens één stapje voor blijven is de boodschap! Ontdek zowel de bekende als aparte kantjes van het eeuwenoude Gent en leer je teamgenoten op een totaal andere manier kennen. In een gezonde mix van fun, strategie en genieten van de stad Gent groeien groepjes mensen uit tot hechte teams. Alles draait rond communicatie en samenwerken!
Denk erom: als jullie de vindplaats van het verloren paneel van De Rechtvaardige Rechters weten aan te wijzen, is eeuwige roem jullie deel.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Around The World

Codebreaker

Arctic Survival Escape Game

Ready For Launch Escape Game

The Team Social

Murder Mystery Games

Around The World Festive Edition

Around The World - Festive Edition

Unlock Your Box

Unlock Your Box

Vraag offerte

Standaard of op maat?