Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Maak jullie eigen CD!

Deze workshop bieden we volledig mobiel aan!

Samen plezier hebben en het teamgevoel versterken. Deze onvergetelijke workshop combineert snelle creatieve beslissingen met een praktische werkvorm. Kwaliteiten die je zowel op individueel als team niveau zal kunnen benutten. Tijdens de workshop doorlopen we het creatief proces rond het maken van een eigen single. Ons professioneel team van producers, audio engineers, zangcoachen en fotografen begeleiden onze gasten door deze muzikale vraagstukken.

Song Writing: Na een korte inleiding en wat tips van de producer gaan we aan de slag met de tekst. We werken rond een thema om dan de evolutie van woord naar zin, zin naar tekst en van tekst naar passend geheel te zien.

Melodie: Hier ontwikkelen we het muzikale talent. We laten de tekst voor wat hij is en gaan aan de slag met de melodie. We combineren onze beide gegevens en gaan oefenen voor we verder gaan naar het opnameproces.

Recording: Samen met de producer/zangcoach en de engineer gaan we een stap verder in ons creatief proces. Wie doet de lead zang, wie de backings? Kunnen we een tamboerijntje, shaker of extra gitaarsolo gebruiken? Samen zetten we uw corporate song neer op de band.

Fotoshoot: Van de opnamestudio naar de fotostudio. Onze huisfotograaf zal u wegwijs maken in de wereld van rock-fotografie. Een bandnaam, titel en concept voor uw cover bedenken en dit in de praktijk overbrengen.

Brand new Single: We voegen alle elementen samen en u hebt uw eigen team song. Alles wordt ter plekke gemixed, gemastered en geprint. Per groep geven we u 2 hardcopy’s mee en er wordt een download-link aangemaakt om later alles op de computer te kunnen ontvangen. Indien voldoende tijd beschikbaar kunnen we voor iedereen een eigen cd single meegeven.

Bovendien: De song is bruikbaar als bedrijfsgeschenk intern en extern, als ringtone voor jullie telefooncentrale,... Bovendien bestaat de mogelijkheid van de creatie van een heus bedrijfsalbum met songs uit meerdere sessies van deze workshop. We bieden we workshop ook aan met live band en eventuele After-Party met dezelfde live band. Ook kan een opname gebeuren van bijhorende videoclips al dan niet met het gebruik van GreenKey-technieken.

Vraag offerte

Verwante teambuildings - Muziek