Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Moorddiner

Ella en Umberto zijn getrouwd. Het had de mooiste dag van hun leven moeten worden. Het bruiloft feest veranderd in ware nachtmerrie als één van de gasten een moordenaar blijkt te zijn die ongenadig toeslaat. U krijgt tips en hints om dit moordspel aan tafel te ontrafelen. Naar gelang de avond vordert vallen alle puzzelstukken in elkaar. Laat u vooral niet misleiden want de moordenaar zal er alles aan doen om zich niet verdacht te maken.

Ons moorddiner met als thema bruiloft staat garant voor een gezellige humoristische en (ont)spannende avond waarbij de nadruk ligt op humor en interactie met het publiek.Een (ont)spannende manier om lekker te tafelen.

Op het eerste zicht lijkt het thema "een bruiloftsfeest" cliché. Echter door de herkenbaarheid van het themafeest kunnen de gasten zich onmiddellijk inleven in de situatie en actief deelnemen als volwaardig familielid. Om de avond niet alleen spannend te maken zijn er een aantal humoristische sketches en liedjes met tips verwerkt in het programma. Tevens is er voldoende tijd voor een dansje op de dansvloer…. Maar wie danst met wie? Ons moordspel staat garant voor een gezellige humoristische en spannende avond waarbij iedereen verdacht wordt.

Vraag offerte

Verwante teambuildings - in Overal