Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Old school fun per 2cv en retro bike

Wat zou je ervan vinden om met vrienden en collega’s de sportieve nostalgie te beleven van de vorige eeuw. Een combinatie van retro bikes en 2CV's langsheen Vlaamse wegen. Het kan via ons Old School Fun programma.


We ontvangen jullie zoals het iedere flandriens betaamd met een warme koffie en een rijsttaartje. Vervolgens trekken jullie het wielerplunje van welleer aan en verkennen de prachtige hellingen die de Vlaamse Ardennen rijk zijn. Onderweg bevoorraden we jullie in een plaatselijk volkscafé waar de tijd bleef stilstaan. Voor groepen die het wensen kunnen we onze rot in het vak Johan Museeuw meesturen als wegkapitein. Hij leert jullie met veel plezier de kneepjes van het vak.


Tijdens de middag voorzien we een lunch om terug op krachten te komen. Vele mogelijkheden van Broodjeslunch tot een warme daglunch of meer.


De namiddag snijden we aan met onze oldtimers… de geitjes. Met een 2cv hobbelen jullie doorheen het vlaamse landschap. Jullie verkennen het parcours van de Ronde Van Vlaanderen en beklimmen zo de beruchte hellingen van Vlaanderen’s mooiste per 2CV. Voel je zelf als een echte Flandrien die als eerste over de eindstreep rijdt! Per team zoeken jullie de weg aan de hand van een roadbook. Het rijden wordt afgewisseld met praktische proeven, vragen en/of raadsels. Ook een bezoek aan een typisch volkscafeetje staat op het programma.

Na de rit volgt de prijsuitreiking en kan er nagepraat worden tussen pot en pint. Ook een gezellige BBQ kunnen we toevoegen aan deze fantastische OLD SCHOOL FUN DAY.

Vraag offerte

Verwante teambuildings - in Vlaamse Ardennen