Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Sherlock Sax Dinant

Het detectievespel te voet en per e-boot.

In Sherlock Sax worden jullie vaardigheden als detectives op de proef gesteld. Gewapend met een Tablet/Ipad gaan jullie in teams van 5 à 7 personen een hele reeks detective gerelateerde vragen en uitdagingen voorgeschoteld krijgen. Een oog voor detail, een fantastisch geheugen en de drang om de andere teams net een stapje voor te zijn is essentieel in deze spannende teambuilding om uiteindelijk als eerste de Saxofoon van Sax terug te vinden!

Om alles te weten te komen over dit mysterieus verhaal, kunnen we jullie ook alvast vertellen dat deze zoektocht zich niet alleen in de smalle straten van Dinant zal afspelen. De zoektocht verplaatst zich ook op het water van de Maas. Met kleine elektrisch aangedreven bootjes, die u zelf kan besturen, gaan jullie op zoek naar de laatste puzzelstukjes om de Saxofoon van Sax terug te vinden. Het besturen is eenvoudig : één enkel hendel voor de snelheid en de richting. Deze tocht strekt zich uit tussen de twee sluizen, in Anseremme en 200 meter lager in het centrum van Dinant.

Verlies de andere teams en de klok zeker niet uit het oog terwijl jullie de missies tot een goed trachten te brengen. Door gebruik te maken van de interactieve kaart en live scorebord dienen jullie via GPS naar de juiste plekken te gaan om foto en video-opdrachten, vragen en raadsels te activeren. De opdrachten zijn gericht op strategie, samenwerking en creativiteit.

Optioneel kunnen we deze dag eindigen met een BBQ per cruise. Tijdens deze rondvaart van 3 tot 4u genieten jullie van een schitterende rondvaart op de Maas, voeden jullie de hongerige magen met een overheerlijke BBQ aan boord van de Sax. Ideaal kader om na te kaarten hoe jullie de heroïsche overwinning hebben binnengehaald of op zoek te gaan waar jullie net een stapje te laat waren om als eerste de felbegeerde Saxofoon van Sax te bemachtigen.

Dit spelconcept kan zowel op basis van een halve dag als een volledige dag gespeeld worden. Daarnaast kan je dit spelconcept ook combineren met stadsspelen in Namen, fort Boyard Namen en de Lesse Trophy.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Kraak de code

Teambuilding Challenges

Team Challenges

Escape To Victory

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Team Robinson

Boerderijspelen

Spy School

Spy school

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Wind Farm

Vraag offerte

Standaard of op maat?