Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Team vitamines

Team Vitamines

In deze learning workshop voorzien we een ervaringsgerichte ‘body check-up’ van het team, we maken als het ware een team selfie, een foto van het functioneren van jullie team op dat moment en in welke fase jullie team zich bevindt. We gaan actief aan de slag met jullie team en gaan vanuit de groepsdynamiek kijken naar volgende vragen:

Waar staat het team? Hoe functioneert ons team en (h)erkennen we de dynamiek die hier ontstaat ook in het dagdagelijks professioneel leven? Wie is iedereen individueel en als teamlid? Hoe werkt de communicatie en welke impact heeft ze? Hoe zijn de verhoudingen tussen de teamleden? Wat vertelt dit ons? Welke vertaalslag kunnen we maken naar het dagdagelijkse professionele leven? Wat zijn de sterktes en zwaktes van ons team?

Op basis van de antwoorden op deze vragen kunnen we bepaalde ‘vitamines’, bepaalde ervaringen aanreiken die inspelen op de concrete noden van jullie team om zo jullie team nog sterker te maken.

We tekenen dan in co-creatie met jullie team graag een vervolgtraject uit rond bepaalde noden en thema’s waarmee we dan samen verder aan de slag gaan.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Kraak de code

Teambuilding Challenges

Team Challenges

Escape To Victory

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Team Robinson

Boerderijspelen

Spy School

Spy school

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Wind Farm

Vraag offerte

Standaard of op maat?