Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Church

The Church Boat Experience

Met “The Church Boat experience" van Ecco La Luna gaan we met jouw team aan de slag in een uniek concept.

Op zich al een unieke ervaring om samen met je team plaats te nemen in de “Church Boat” met de natuur als een prachtig decor en enkel de geluiden van de riemen in het water, watervogels die opvliegen terwijl de boot door het water ruist. Maar we kunnen ook verder gaan!

Vanuit een uitgekiend concept en de Church Boat als transport gaan we aan de slag met jouw team om te gaan kijken naar thema’s zoals:

  • Hoe functioneert ons team en (h)erkennen we de dynamiek die hier ontstaat ook in het dagdagelijks professioneel leven?

  • Hoe zijn de verhoudingen tussen de teamleden? En wat vertelt dit over het team?

  • Hoe loopt de communicatie en wat is de impact van deze communicatie op onze teamdynamiek?

  • Wat doe ik juist en welke impact heeft dit op andere teamleden en op het teamresultaat?

  • Leiding nemen of leiding geven?

  • Maken we vooraf een duidelijk plan?

  • Kent iedereen dit plan en wat gebeurt er op het moment we het plan zullen volgen of niet? Hoe gaan we als team om met stress?

  • En tal van andere mogelijkheden.

**Wat is het?
**

Een Churchboat is een 12 meter lange, slanke, houten roeiboot waarin roeiers twee aan twee naast elkaar zitten waarbij iedereen een eigen roeispaan bedient. Elke boot heeft ook een stuurman die verantwoordelijk is voor het aanhouden van de juiste snelheid en richting, aangezien de roeiers met hun rug naar de vaarrichting zitten en bijgevolg niet zien waarheen ze varen. Het spreekt voor zich dat om vlot te varen en te kunnen winnen, het van cruciaal belang is dat de stuurman/stuurvrouw het roeiersteam aanmoedigt als één perfect afgestemd team.

Soort roeien?

In onze Church Boat maken we gebruik van boordroeien, hetgeen betekent dat elke roeier een riem heeft, die hij/zij met beide handen vastneemt.

Missie?

Het doel is niet om met de boot te roeien, maar eerder om de boot zichzelf te laten roeien.

Van waar komt “Church Boat”?

De Church Boat heeft zijn oorsprong in Finland waar hij gebruikt werd om op zondag naar de kerk te varen. Vanuit de verschillende afgelegen landerijen ging elk gezin met een kleinere roeiboot naar het afspraakpunt waar ze allen verzamelden en samen met de Church Boat naar de kerkdienst voeren. Op sommige plaatsen vertrokken ze al op zaterdag met een overnachting aan wal om op zondag tijdig in de kerkdienst te zijn.
Na de dienst werden er dan geregeld wedstrijden gehouden tussen de boten die nadien terug dezelfde richting uitgingen.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Boerderijspelen

Reis rond de wereld - door de tijd

Team Robinson

Spy School

Spy school

Beach Olympics

Naturing Teams

Vraag offerte

Standaard of op maat?