Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Virtual Reality

Where Virtual Reality meets teambuilding - Ecco la luna goes Virtual

Op 2 à 3 uur tijd doorlopen we het creatief proces van het maken van jullie eigen virtual reality video en foto’s. Deze nieuwe techniek is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren deel uitmaken van ons dagelijks leven. Met Team Virtual geven we bedrijven de kans om op locatie samen met collega’s de eerste stappen te zetten in de toekomst van virtual reality. Tijdens de workshop beginnen we met het maken van een eigen (gepersonaliseerde) VR-bril die na afloop mee naar huis mag. Zo kunnen familie, vrienden en collega’s ook verbaasd worden door wat jullie team die dag gemaakt heeft, en dat met het gebruik van de eigen smartphone.

Team Virtual volgt de snelle technologische vooruitgang van virtual reality op de voet waardoor we ons concept steeds zullen aanpassen aan de nieuwste mogelijkheden. Ons ervaren team van groepsbegeleiders kunnen deze nieuwigheden naadloos implementeren in een dynamische en spannende geheel waarbij onze deelnemers geboeid blijven.

Na afloop van de teambuilding of workshop gaan wij aan de slag met het monteren van de gemaakte virtual reality beelden. We voorzien een link naar de afgewerkte VR-video waardoor iedereen met het gebruik van een eigen smartphone en de VR-bril zal kunnen genieten van het unieke resultaat.

Ons standaard concept heeft een tijdsduur van 2 a 3 uur en kan gegeven worden op iedere locatie. Uiteraard kan Team Virtual maatwerk verzorgen en het concept zo aanpassen dat het past binnen de geplande activiteiten van jullie teamdag.

Naast onze teambuildings biedt Team Virtual ook andere B2B concepten aan. Met onze speciale 360° camera’s kunnen we ieder bedrijfsevent interactief in beeld brengen met 360° foto’s. Uw eigen bedrijf in virtual reality presenteren of het maken van gepersonaliseerde VR-brillen behoren tevens tot onze diensten.

Team Virtual Teambuilding & Workshop

  • Groepen van 10 tot 500 personen
  • Mobiel inzetbaar op eigen gekozen locatie
  • Afgewerkte VR-montage en VR-foto’s
  • Inclusief (gepersonaliseerde) “Cardboard Virtual Reality” bril per deelnemer
Vraag offerte

Verwante teambuildings - Outdoor