War For Talent

Tijdens deze teambuilding worden teams uitgedaagd om de talenten van hun "warriors" maximaal te benutten.

Er worden een aantal teamversterkende uitdagingen voorgesteld waarbij het ene talent al belangrijker is dan het andere. Door verschillende uitdagingen tegelijkertijd te laten plaatsvinden, moeten teams strategisch beslissen welke "warriors" op welke uitdaging worden ingezet. Sommige uitdagingen kunnen ook langer duren, waardoor teamleden niet beschikbaar zijn voor andere gelijktijdige uitdagingen.

Er zijn uitdagingen rond kracht, inzicht, creativiteit, snelheid, communicatie, ... voor elk wat wils.

De teams krijgen vooraf een duidelijke planning met de uitdagingen, tijdstippen, locaties, het aantal warriors per uitdaging en welke talenten belangrijk zijn voor elke uitdaging.Het is aan de teams om hun "human resources" optimaal in te zetten.

De scores worden per uitdaging digitaal geregistreerd zodat het winnende team van de 'War For Talent' direct na afloop bekend is!

Dit is geen standaard programma en afhankelijk van de groepsgrootte (van 20 tot +500), de timing, de locatie, het budget en de wensen van de klant wordt deze teambuilding op maat gemaakt.

We kunnen werken met “basic” opdrachten, maar kunnen ook digitaal gaan door moderne technologie in te zetten zoals een VR-challenge, interactief iPad-game, drone-challenge of onze mobiele escape boxen die allen perfect integreerbaar zijn in dit uitdagende programma.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Domino Experience

2CV Rally

Escape To Victory

Boerderijspelen

Spy School

Spy school

Interactieve quiz

Beyond Limits

Team Robinson

zeepkisten

Zeepkisten Experience

War For Talent

level up

Level up

Vraag offerte

Standaard of op maat?