Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Welkom bij de Mol - VR Edition

“Welkom bij de mol” integreert nu de nieuwste technologie in het meest fascinerende spel.

Welkom in de extra wondere wereld van de mol!


WELKOM BIJ DE MOL is een concept waarin iedere speler meegesleurd wordt in een fascinerend verhaal waar niemand te vertrouwen is.

Ecco la luna heeft nu een special edition van dit spel: “Welkom bij de mol: Virtual Reality”.

Begeef je als eerste in een VR-omgeving waarin ook de Mol zich verschuilt en maak op een nieuwe manier contact met jouw collega’s in de virtuele wereld.

Het concept van ‘De Mol’ blijft ongewijzigd, maar jullie zullen de extra dimensie van VirtueleRealiteit kunnen ervaren. De spanning is te snijden. De strijd wordt hier live en virtueel gestreden.


Deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. In iedere groep speelt 1 persoon dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren.

Naast het ontmaskeren van de mol, probeer je als team zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens de opdrachten. Het blijft echter een verrassend idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen, maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!

Dit is een spel waar het smeden van samenwerkingsverbanden noodzakelijk zullen zijn om op het einde van het spel over voldoende informatie te beschikken, om die verrader een stap voor te zijn, om hem of haar zoveel mogelijk buiten spel te zetten, om hem of haar uiteindelijk te ontmaskeren!

Dit is een spel waarin mensen met verschillende ambities starten, maar slechts met 1 doel eindigen, het ontmaskeren van de verrader!!!

Kortom laat je meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen, want je weet nooit wie je voor 100% kunt vertrouwen, wie weet is jouw beste vriend(in) in het dagelijkse werkleven een heuse verrader in het spel.

We nemen jullie met veel plezier mee in de wondere “virtuele” wereld van de Mol.

Vraag offerte

Verwante teambuildings - Outdoor