Teamwork makes the dream work.John C. Maxwell

Wereldkampioenschap voetbal

Maak een opportuniteit van het WK. Waarden als samenhorigheid, teamspirit, eenheid zullen hoogtij vieren. Gebruik de WK-gekte als teambooster voor jouw bedrijf en de collega’s.

We stellen binnen ons gamma alvast drie uitgangspunten centraal om jullie bedrijfsevent in de rode gekte mee te sleuren.

IEDEREEN RODE DUIVEL

We starten jullie dag met een leuke teamactiviteit naar keuze. Ideeën die wij alvast naar voor schuiven:

Reis rond de Wereld

Elk team kiest 1 van de 32 deelnemende landen van het WK in Rusland en zorgt zelf voor de nodige klederdracht vooraf (homework als teaser). Optioneel kunnen wij ook voor de nodige kledij zorgen.
De dag zelf maken we een reis rond de wereld, van land naar land.

Elk land staat voor een praktische opdracht, kennisvragen, een workshop, een proeverij.
Bij de diverse opdrachten kunnen landen hun jokers inzetten die ze bij de proeverijen/kennisvragen eventueel verdiend hebben.

WK – boerderijspelen

De sterkste boerenteams uit de deelnemende landen van het WK in Rusland nemen het in deze alternatieve competitie tegen elkaar op. De verschillende teams zetten hun boer(in)vaardigheden in en kijken over elkaars schouder mee naar het succes van hun oogst. De activiteiten zijn zeer divers en steeds gelinkt aan de boerderij: hooizakbowling, kruiwagenracen, eiwerpen, geitenmelken, boerderijquiz, dierenmemory, … Indien jullie dat wensen, kunnen jullie optioneel schapen drijven of streekproducten proeven tussendoor.

2CV – Rally

Elk team verdedigt de kleuren van zijn land op het WK in Rusland. Aan ieder team omvia een beschrijving gaandeweg een regio naar keuze te leren kennen. Onderweg dagen we de teams onderling uit tijdens enkele praktische proeven. Onderweg voorzien we een tussenstop in een leuk (volks) cafeetje om ook de innerlijke mens te versterken.

Met de 2CV rally kunnen jullie in principe elke streek naar wens verkennen. Dit wordt gegarandeerd een topevent. Combinatie van het rijden met een oldtimer, het navigeren door een schitterende streek en het samenwerken om een groepsprestatie neer te zetten, zijn de ingrediënten van een geslaagd teamevenement.

Forza la Squadra – WK EDITION

In landenteams van 6 à 1à personen nemen de landen het in allerhande voetbalproeven het tegen elkaar op. De opdrachten die aan bod kunnen komen: voetbal rodeo, sumo voetbal, bubble voetbal, levende kicker, bossabal …

SPYGAME – KGB RUSSIA

De Russische, Amerikaanse en Britse geheime inlichtingendiensten KGB, CIA en MI6 werken samen om de moord op een Russische spion op te lossen. Samenwerking tussen de verschillende teams zal essentieel zijn om de moord te kunnen oplossen.

Gewapend met een tablet gaan de teams in een stad of locatie naar keuze op zoek naar sporen die hen dichter bij de dader kan brengen. Onderweg krijgen ze bovendien een hele reeks spion-gerelateerde vragen en uitdagingen voorgeschoteld. Een oog voor detail, een fantastisch geheugen en samenwerking met de andere spionnen-teams is essentieel in deze spannende teambuilding!

Verlies de andere teams en de klok zeker niet uit het oog terwijl jullie de missies tot een goed einde trachten te brengen. Door gebruik te maken van de interactieve kaart en live scorebord dienen jullie via GPS naar de juiste plekken te gaan om foto en video-opdrachten, vragen en raadsels te activeren. De opdrachten zijn gericht op strategie, samenwerking en creativiteit.

Vervolgens verzamelen we in ons Voetbaldorp en genieten we van een lekker Belgisch pak friet, BBQ of … Dit met een frisse pint en groot scherm waarin we onze nationale trots naar de overwinning schreeuwen. Zo zie je dat er geen enkele reden meer is om onderstaande data alvast met stip aan te duiden binnen jullie bedrijfsagenda.

Vraag offerte

Verwante teambuildings - Balsporten