Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Online Virtual Escape Game - Ready For Launch

Ready for Launch is een nieuw escape game dat ook door remote teams gespeeld kan worden.

De aarde staat op het punt verwoest te worden en met jouw team moet je aantonen dat jullie het waard zijn om met een raket te ontsnappen naar een nieuwe wereld.

Om deze raket te lanceren, moeten jullie echter eerst een aantal tests doorstaan: * ruimtelijk inzicht met puzzels * navigeren met coördinaten * logisch nadenken met raadsel * blind communiceren door te luisteren en te voelen

Samenwerking en taken verdelen zal cruciaal zijn om binnen de voorziene tijd de lanceerknop vrij te spelen en te ontsnappen naar een nieuwe wereld.

Deelnemers downloaden het spel op hun smartphone (iOS of Android) en kunnen in verschillende teams het spel spelen in dezelfde ruimte maar op hun eigen toestel, via een video-call of via een combinatie van beide.

Dit spel is ontworpen als remote activiteit maar kan ook hybride of live gespeeld worden. Voor dit spel hebben we geen limiet op het aantal deelnemers

Op zoek naar een Live Escape-Game voor een groep tot maximum 60 personen? Kijk dan even naar ons “Escape To Victory”-Format.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Around The World

Codebreaker

Online Virtual Escape Game - Ready For Launch

Naturing Teams

Arctic Survival Escape Game

Art Heist Escape Game

The Team Social

Unlock Your Box

Unlock Your Box

Vraag offerte

Standaard of op maat?