Teamcoaching succesvolle teams

Groep mensen - Team

Wat maakt een groep individuen tot een succesvol team?

We weten allemaal dat het meer is dan de som van individuele talenten. Een (h)écht team draait om

  • vertrouwen
  • onderlinge steun
  • begrip van elkaars sterktes en zwaktes
  • een gedeelde visie
  • open overleg
  • bereidheid tot verandering

Wij zijn ervan overtuigd dat coaching een grote bijdrage kan leveren aan het smeden van sterke teams.

Of je nu verandering, inzicht, meer verbinding of ondersteuning nodig hebt: wij gaan graag samen op pad met jou.

Coaching

We werken op een ervaringsgerichte manier. De nadruk ligt hierbij op activiteiten die inzichten verschaffen voor zowel individuen als teams. Door een mix van leren, activiteiten en evaluatie streven we naar een duurzame impact.

Absenteïsme, burn-out en personeelsverloop zijn voor veel organisaties een grote uitdaging. Door ook preventief te werken willen we teams veerkrachtiger en gezond maken. Teamleden inzetten op hun talenten is hierbij van cruciaal belang.

Ook goed draaiende teams kunnen hun voordeel doen met onze coaching. We geloven in levenslang leren als kans om te groeien en jezelf te ontplooien: als individu én als team.

Onze aanpak

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek brengen we de specifieke behoeften van jouw team in kaart. Wat heeft jouw team nodig om verder te groeien? We bepalen de duur en inhoud van de coaching. Onze sessies zijn steeds op maat gemaakt en gaan van halve tot volledige dagen, afhankelijk van de behoefte en het budget.

Co-creatie

Wij geloven sterk in co-creatie, waarbij de inhoud van de sessies wordt bepaald in samenwerking met het team. Onze coaching gaat verder dan inzichten: we ontwikkelen samen concrete actieplannen. Plezier, ontspanning en verbinding zijn voor ons essentieel. Daarom kiezen we voor inspirerende locaties, vaak in de natuur, en bieden we gezonde voeding aan.

Betrokkenheid

Onze betrokkenheid stopt niet op het eind van de dag. We nemen nadien graag tijd om na te gaan hoe jullie de coaching hebben ervaren. In hoeverre integreren jullie de ervaringen en inzichten op de werkvloer? Indien gewenst tekenen we samen met het team een vervolgtraject uit.

Over ons

Wij zijn Usha en Geert, twee ervaren coaches, gepassioneerd in het begeleiden en inspireren van mensen om de beste versie van zichzelf te ontwikkelen.

We dagen organisaties en individuen graag uit om te groeien, net buiten de comfortzone. Zo helpen we om toekomstgericht te denken en te bouwen aan een waardengerichte bedrijfscultuur.


Bij Ecco la Luna zijn we geen gewone coaches, we zijn "dreambuilders"

Onze aanpak draait om verbindend samenwerken en communiceren, omdat we geloven dat dromen waarmaken begint met sterke verbindingen en vertrouwen.

Usha Henning

Usha

Vrijheid, inspiratie en creativiteit zijn woorden die bij Usha passen en die zich weerspiegelen in haar werk en leven.

Expertises als coach: natuur(coaching), systemisch coachen, loopbaanbegeleiding, creatief therapeut en teamcoach. Ze heeft veel ervaring in HR en in het coachen van groepen en individuen.

Usha houdt van avontuur, natuur en verbinding. Ze begeleidt je op ‘een down to earth’-manier om meer in je kracht te komen en bewuster in het leven te staan. Om van daar uit keuzes te maken voor een prettig en gezond leven voor jezelf en de organisatie waarbinnen je werkt. En met respect voor je eigen waarden. In alle coaching trajecten staan authenticiteit, plezier, speelsheid en de natuur centraal.

Usha coacht in het Nederlands en Engels.

Step into your true Nature

Geert Debusschere

Geert

Geerts missie is om mensen en bedrijven te helpen om hun dromen te realiseren.

Zijn passie is werken met (groepen van) mensen, een tijdje mee lopen langs hun pad en hen dan weer los laten. Geert houdt ervan om mee te denken over business en andere processen en denkt graag out of the box.

Expertise als coach: systemisch coach, trauma coach, natuurcoach, organisatie opstellingen met paarden, geweldloze communicatie, diversiteit en inclusie, leiderschap en werken met schapen.

Geert houdt ervan om buiten te zijn in de natuur en om plezier te koppelen aan inhoud. Duurzaamheid en sociale impact draagt hij hoog in het vaandel.

Geert coacht in het Nederlands, Frans en Engels.

No connection without self-connection

Onze visie

Onze visie

Ons team van ervaren coaches staat klaar om samen met organisaties, teams en individuen de beste versie van henzelf te ontwikkelen. We zijn er om de dromen van onze klanten waar te maken, stap voor stap.

We dagen uit, maar altijd net buiten de comfortzone, omdat we geloven dat echte groei daar begint. Door ervaringsgericht leren dagen we organisaties en individuen uit om te veranderen, om te groeien, om te evolueren.

Met een team van ervaren coaches verspreid over heel België, hebben we elk een diepe passie voor het begeleiden en inspireren van mensen. We geloven in het ontplooien van ieders kracht en kwaliteiten omdat het de sleutel is tot een beter leven, voor individuen én voor de bedrijven waar ze werken.

Wij zijn er voor de organisaties van de toekomst, die een duidelijk doel hebben waar hun medewerkers zich mee willen verbinden. We helpen bij het verhelderen van dat doel, bij het opzetten van de juiste structuren, en bij het creëren van een bedrijfscultuur gebaseerd op waarden. Zo worden organisaties terug een veilige haven waar mensen het beste van zichzelf kunnen geven.

Feedback

Elke cent waard!

Ecco La Luna is door de jaren heen zeer behulpzaam geweest bij het opbouwen van onze organisatie. Met verschillende coachingsessies van 1 week was Ecco La Luna elke cent waard.
Atlas Copco - Patrick Poncelet

Verrassend nieuwe inzichten

Verrassend nieuwe inzichten rond verbinden vanuit het verschil.
Solentra

Deze coaching steekt er echt bovenuit

Al veel opleidingen gehad maar deze coaching steekt er echt bovenuit door de hands on inzichten over hoe omgaan met stress reacties van je collega's of klanten.
Era Leuven

Zeer inspirerende coaching sessie

Veel geleerd over samenwerking en organisatie via heel leuk opdrachten. De op maat gemaakte oefeningen gaven onze veel praktische inzichten over samenwerking en de organisatie van het team.
Umicore

We starten graag met een vrijblijvend intakegesprek

Bezorg ons je gegevens en wij contacteren jou

Teamcoaching formulier

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.