Re-boost Your Team

Herontdek de kracht van verbinding en samenwerking in het post-pandemische werkleven met Re-boost Your Team, ontworpen om teams te herenigen en te versterken door middel van praktische en leuke uitdagingen.

Als er één ding zeker is, is het het feit dat de pandemie ook de arbeidsmarkt grondig door elkaar heeft geschud. De huidige frappante transitie naar een regime met de permanente mogelijkheid tot telewerken brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Enerzijds heb je als telewerker meer flexibiliteit en autonomie in het bepalen van jouw werkdag. Anderzijds zorgt het verminderde sociaal contact met de collega's ervoor dat je dit belangrijke gedragsaspect niet meer voldoende voedt.

Daarnaast merken wij ook een nood op bij bedrijven die de terugkeer van hun werknemers naar de fysieke werkvloer na langdurige periodes van telewerk op een goede manier wensen te begeleiden. Hoe prikkelen we terug die collegiale interactie van vroeger en boosten we een verbindende communicatie? Hoe integreren we nieuwe werknemers die hun collega's nog nooit in het echt hebben gezien? Hoe zorgen we ervoor dat we opnieuw een geoliede machine worden op de werkvloer?

Ecco La Luna biedt programma's aan die focussen op verbindend samenwerken en communiceren. Via een aantal praktische en leuke uitdagingen laten we jullie ervaren hoe het gesteld is met de aan- of afwezigheid van vlotte samenwerking en verbindende communicatie binnen jullie bedrijf. Na elke challenge reflecteren we samen over wat naar boven kwam drijven tijdens de opdracht en laten we jullie elkaar feedback geven, zowel positief als negatief.

Het doel is om een hernieuwde wederzijdse waardering en een betere verbondenheid met elkaar te stimuleren. Deze leeruitkomsten nemen we dan mee naar de volgende uitdaging die we jullie voorschotelen. Finaal nodigen we jullie als team uit te benoemen wat jullie hieruit kunnen leren en toepassen op de werkvloer. We bieden tijdens dit traject steeds een veilig kader waarin er naar elkaar geluisterd wordt zonder een oordeel te vellen.

We starten dit programma met een vrijblijvend intakegesprek waarin we duur, inhoud, budget en thema's bespreken. Per groep van ongeveer 15 mensen voorzien wij 1 coach. De duur van een sessie varieert van een halve tot volledige dag, afhankelijk van de nood.

Enkele klanten waarvoor wij recent dergelijke coaching sessies organiseerden: Atlas Copco, Cegeka, Aluvision, Central Point, Brico & Mediq.

Andere thema's zoals leiderschap, klantgerichtheid, omgaan met diversiteit ... behoren ook tot ons aanbod.

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.