Teambuilding Limburg en Hasselt

Welkom!

Jij bent dus op zoek naar een originele groepsactiviteit regio Limburg om samen met je collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke tijd samen te beleven en elkaar op speelse wijze nog beter te leren kennen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Met steden als Genk, Lommel, Haspengouw, Tongeren of de unieke Limburgse kempen als droomdecor, geniet je in kleine of grotere groep van een zorgeloze, ludieke teambuilding, met op tijd en stond een natje en een droogje. Als je liever de natuur in trekt, dan kan dat in de plaatselijke parken of bossen.

Hieronder een greep uit het aanbod, maar weet dat ‘alles, overal mogelijk is’ in functie van jullie budget, timings en aantallen.

  • Bike Rally (Fiets - Tandem - E-bike): Ga op pad met ons road book en doe de 'Limburgse Volkspelen Route' - kan ook op een vespa!
  • 2PK Rally: Rij met onze geitjes door een van de vele mooie streken van de provincie. Mogelijke routes: de Mijnenroute (Genk); De Limburgse Kempen (Lommel); de Bloesemroute (Haspengouw) of ga Ambiorix achterna in Tongeren.
  • City Explorer: Wist-je-datjes via een interactief stadsspel. Mogelijke thema's en steden: 'in de voetsporen van Ambiorix' inTongeren; 'duizend jenevers en speculazen' in Hasselt; 'Teuten City Game' in Lommel.
  • Forest Explorer: Ontdek het grootste avonturenbos in Vlaanderen: 'Bosland' op een interactive manier.
  • De Kompel Games: wees een mijnwerker voor een dag in dit uniek ondergronds programma op de oude mijnsite van Genk.
  • The Venue Explorer: exploreer op een ludieke, interactieve manier alles over een unieke locatie zoals bv. 'Thor Central'

Vertel ons dus hoe jullie ideale programma er uit ziet, en we bezorgen jullie een offerte-op-maat.

Tot snel?!

Geert, Els en Michiel

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.