Een unieke teambuilding ervaring waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen.

Wind Farm is een creatieve teambuilding rond duurzaamheid. Teams krijgen de opdracht om een 'door wind aangedreven apparaat' te bouwen om een gewicht 1 meter van de grond te heffen. Elk team krijgt een box met bouwmaterialen waarmee ze zo efficiënt mogelijk mee aan de slag moeten gaan. Elk onderdeel heeft zijn CO2-voetafdruk en het is de bedoeling om de totale voetafdruk van het apparaat uiteraard zo laag mogelijk te houden. Eens de teams een werkend apparaat hebben, kunnen ze gaan denken hoe ze kunnen optimaliseren om de voetafdruk zo laag mogelijk te houden.

Na het bouwen begint de “sustainability-challenge” via een app-based game. Tijdens deze challenge werken de teams allerlei vragen en opdrachten af om de CO2-voetafdruk van hun Wind Farm bouwwerk te compenseren. De challenge bestaat zowel uit quizvragen rond duurzaamheid als uit creatieve foto-en video-opdrachten.

Wind Farm eindigt met een kwaliteitstest van alle bouwwerken en de berekening van de uiteindelijke CO2-voetafdruk. Het team met een werkend apparaat en de laagste CO2-voetafdruk wordt uiteindelijk uitgeroepen tot winnaar.

Wind Farm is een activiteit van 2 tot 2,5 uur in maximaal 40 teams van 7 à 8 deelnemers waarbij probleemoplossend denken, creativiteit, gedrevenheid, samenwerking en strategisch denken een belangrijke rol spelen en kan zowel indoor als outdoor doorgaan.

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.