Teambuilding Oost-Vlaanderen en Gent

Welkom!

Welkom!

Op zoek naar een originele groepsactiviteit regio Gent om samen met je collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke tijd samen te beleven en elkaar op speelse wijze nog beter te leren kennen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Met steden als Aalst, Gent, Oudenaarde, Dendermonde of de unieke Vlaamse Ardennen als droomdecor, geniet je in een kleine of grotere groep van een zorgeloze, ludieke teambuilding, met op tijd en stond een natje en een droogje. Als je liever de natuur in trekt, dan kan dat in de vele parken of bossen of rond en zelfs op het water, zoals de Blaarmeersen (Gent) of op de Dender (Lokeren).

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod, al benadrukken we dat we heel graag in overleg aanvullen en variëren op onderstaande voorbeelden.
Alles kan voor ons, in functie van jullie budget, timings en grootte van de groep.

  • Go-Kart Rally / Cuistax Rally: Ontdek de streek rond Sint-Martens-Latem met een roadbook en breng de praktische proeven langs het parcours tot een goed einde.
  • Bike Rally: Ga op een fiets, tandem of e-bike op pad met ons roadbook en fiets die beentjes los. Bijvoorbeeld in de streek van Laarne
  • 2PK Rally: Rij met onze geitjes door een van de vele mooie streken van de provincie. Mogelijke routes: Vlaanderens Mooiste (Oudenaarde-Vlaamse Ardennen), Gent & De Leie (Sint-Martens-Latem), Molenroute (Zwalm) ...
  • Kraak De Code: Bemachtig de sleutel tot het openen van de kluis via diverse challenges verspreid over de stad. Mogelijk in Gent & Oudenaarde.
  • City Explorer: Wist-je-datjes via een interactief stadsspel. Mogelijk in Gent, Aalst (carnaval city game), Dendermonde (4 Heemskinderen) & Oudenaarde.
  • Spy School: Haal de spion in jou naar boven en scherp jouw detective skills aan.
  • Forest Explorer: Ontdek mooie bosgebieden zoals het Kluisbos en Buggenhoutbos op een leuke manier.
  • Lam Gods Mysterie: Ontmasker de dief van het paneel van de Rechtvaardige Rechters.
  • City Rafting: een historische zoektocht met rafting boten in het Gentse stadscentrum.

Vertel ons hoe jullie ideale programma eruit ziet, en we bezorgen jullie een offerte op maat.

Tot snel!

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.