Ga op een transformerende teambuildingreis in het hart van de natuur. Ontdek jouw rol binnen het team, versterk de samenwerking en smeed blijvende verbindingen, allemaal terwijl je omringd bent door de schoonheid van de natuur.

Tijdens deze teamcoaching trekken we samen het bos in. Ontspannende en meditatieve activiteiten zoals 'bosbaden' worden gecombineerd met creatieve en actieve opdrachten. Je krijgt tools aangereikt om een gezonde verbinding met je lichaam te ervaren en je veerkracht te versterken. Ook kijken we naar de samenwerking binnen je team en reflecteren we op ieders natuurlijke ritme en plaats binnen het team.

Prikkelende vragen

We stellen vragen als: Welke rol neem ik op binnen het team? Hoe is onze teamspirit? Hoe is het met ons algehele welzijn als team? Hoe gaan we om met elkaars eigenheid? Hoe efficiënt werken we samen? In hoeverre laat ik mezelf zien en horen? Durf ik om hulp te vragen?

Deze teamcoaching is een gezonde leerervaring in de natuur voor jou en je team! Door de rust, schoonheid en inspiratie die de natuur biedt, kunnen we diepgaand werken aan zowel persoonlijke groei, zelfzorg en teamontwikkeling. De omgeving van het bos en de gezamenlijke activiteiten stimuleren je creativiteit, energie, efficiëntie en algemeen welbevinden. En jullie teamspirit!

Natuur als inspirerende omgeving

Bewust in de natuur zijn helpt je om in het moment te zijn en je focus te vergroten. Daarnaast zullen we werken aan communicatievaardigheden en het creëren van een positieve teamcultuur.

Kortom, deze teamcoaching in de natuur biedt een unieke en effectieve manier om als team te groeien, te leren en te bloeien, temidden van de rustgevende kracht van de natuur.

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.