Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Masthead all

Privacy en cookiebeleid

Gegevensverwerking

Privacy en cookiebeleid

Ecco la Luna verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op info@eccolaluna.be

Zoals de wetgeving ons vraagt, hebben wij ook een Ecco La Luna register aangemaakt met een overzicht van de verwerking van de gegevens conform de GDPR wetgeving.

Verwerkingsdoeleinden en Rechtsgrond(en) van de verwerking Bij Ecco La Luna hechten we veel belang aan het beschermen van uw persoonsgegevens. Ze worden door Geert Debusschere, Zaakvoerder Ecco La Luna BV, Vluchtenboerstraat 27A, 9890 Gavere, verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, en het verzenden van voor beperkte direct marketing (om u inhoudelijk te informeren over nieuwigheden en evoluties in ons aanbod) op basis van artikel 6.1 (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met ECCO LA LUNA verbonden zijn of met enige andere partner van ECCO LA LUNA. ECCO LA LUNA garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@eccolaluna.be

Direct marketing De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die bewaard worden wanneer u deze website bezoekt. De cookies laten toe om uw acties of voorkeuren bij te houden. De meeste webbrowsers aanvaarden cookies. Gebruikers kunnen hun webbrowsers zo instellen dat het gebruik van cookies wordt geblokkeerd of dat cookies worden verwijderd telkens wanneer gewenst.

Cookies bevatten gewoonlijk de naam van de website waar het cookie vandaan komt, hoe lang het cookie bewaard zal blijven, en een waarde, meestal een willekeurig gegeneerd uniek nummer. Sommige cookies worden verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit (zogenaamde session cookies), andere cookies blijven bewaard en helpen ons om u te identificeren als een bezoeker van onze website (zogenaamde persistent cookies).

Waarom gebruiken wij cookies?

Op onze website gebruiken we cookies voor diverse doeleinden. Cookies dienen om u vlotter gebruik te laten maken van onze website. Ze laten ons toe om onze website beter af te stemmen op uw interesses en uw behoeften. We gebruiken ze ook om de snelheid van uw activiteiten op de website te verhogen. Via cookies verzamelen we op anonieme wijze samengevoegde statistieken waarmee we beter begrijpen hoe onze website wordt gebruikt en hoe wij onze diensten kunnen verbeteren.

Welke cookies gebruiken wij?

We gebruiken zogenaamde first party cookies en third party cookies. First party cookies zijn cookies die door de website zelf worden aangemaakt om u vlotter gebruik te laten maken van de website. Third party cookies worden aangemaakt door anderen. Third party cookies op onze website komen van Facebook, Google, LinkedIn, Twitter en YouTube.

De verschillende types cookies:

  • Noodzakelijke cookies, onmisbaar voor de werking van onze website. Dat zijn bijvoorbeeld cookies die het u mogelijk maken om in te loggen. We gebruiken volgende noodzakelijke cookies:
  • Analytische en prestatiecookies, waarmee we het webverkeer analyseren, het aantal gebruikers van onze website bekijken en zien hoe bezoekers onze website gebruiken. We gebruiken hiertoe volgende cookies:
    • Google analytics (_ga)
    • Facebook pixel
  • Functionele cookies, ze bewaren de keuzes die u maakte op onze website, wat de Website gebruikersvriendelijker maakt. We gebruiken volgende functionele cookies:
    • Cookie consent
  • Gerichte cookies, deze tonen ons de pagina's die u heeft bezocht en de links die u heeft gevolgd zodat online advertenties op uw interesses kunnen worden afgestemd. 

Hoe kan u cookies beheren of verwijderen?

U kan op ieder moment cookies blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. Het blokkeren van cookies kan onze dienstverlening en het gebruik van onze website beïnvloeden. Het verwijderen van cookies kan ervoor zorgen dat u bij een volgend bezoek aan onze website opnieuw uw voorkeuren moet ingeven. Raadpleeg de documentatie van uw softwareleverancier voor meer informatie over het blokkeren en verwijderen van cookies, zoals:

Vraag offerte

Standaard of op maat?