Ontdek onze sport- en tv- teambuildingconcepten. Op zoek naar een goed doel? Steun SolarBuddy.

Teambuilding Henegouwen en Bergen

Welkom!

Jij bent dus op zoek naar een originele groepsactiviteit regio Bergen om samen met je collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke tijd samen te beleven en elkaar op speelse wijze nog beter te leren kennen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Met steden als Bergen, Charleroi, Doornik en Nijvel als droomdecor, geniet je in kleine of grotere groep van een zorgeloze, ludieke teambuilding, met op tijd en stond een natje en een droogje. Als je liever de natuur in trekt, dan kan dat in de plaatselijke parken of bossen.

Hieronder een greep uit het aanbod, maar weet dat ‘alles, overal mogelijk is’ in functie van jullie budget, timings en aantallen.

2PK Rally: ontdek het magnifieke Pays Des Colines in een 2CV. * City Explorer: Wist-je-datjes via een interactief stadsspel. Mogelijk in Bergen, Charleroi, Doornik en Nijvel * Venue Explorer: een unieke, interactieve tablet ervaring om een locatie, zoals Pairi Daiza (Brugelette), te ontdekken * Beach Olympics: neem het in verschillende landenteams tegen elkaar op door allerlei verschillende sporten op het zandstrand van bv. Lacs De l'Eau D'Heure.

Vertel ons dus hoe jullie ideale programma er uit ziet, en we bezorgen jullie een offerte-op-maat.

Tot snel?!

Geert, Els en Michiel

26/08/2021

Delen

Teambuilding België en buurlanden