Ontdek onze winter experiences. Op zoek naar een goed doel? Steun SolarBuddy.

City Explorer

Teambuilding Oost-Vlaanderen en Gent

Welkom!

Jij bent dus op zoek naar een originele groepsactiviteit regio Gent om samen met je collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke tijd samen te beleven en elkaar op speelse wijze nog beter te leren kennen?

Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Met steden als Aalst, Gent, Oudenaarde, Dendermonde of de unieke Vlaamse Ardennen als droomdecor, geniet je in kleine of grotere groep van een zorgeloze, ludieke teambuilding, met op tijd en stond een natje en een droogje. Als je liever de natuur in trekt, dan kan dat in de plaatselijke parken of bossen of nog op of rond het water in bv. de Blaarmeersen (Gent) of op de Dender (Lokeren).

Hieronder een greep uit het aanbod, maar weet dat ‘alles, overal mogelijk is’ in functie van jullie budget, timings en aantallen.

  • Go-Kart Rally / Cuissetax Rally: Ontdek de streek rond Sint-Martens-Latem met een road book en breng de praktische proeven langs het parcours tot een goed einde.
  • Bike Rally (Fiets - Tandem - E-bike): Ga op pad met ons road book en fiets die beentjes los. Bv in de streek van Laarne
  • 2PK Rally: Rij met onze geitjes door een van de vele mooie streken van de provincie. Mogelijke routes: Vlaanderens Mooiste (Oudenaarde-Vlaamse Ardennen), Gent & De Leie (Sint-Martens-Latem), Molenroute (Zwalm).
  • Kraak De Code: Bemachtig de sleutel tot het openen van de kluis via diverse challenges verspreid over de stad. Mogelijk in Gent & Oudenaarde.
  • City Explorer: Wist-je-datjes via een interactief stadsspel. Mogelijk in Gent, Aalst (carnaval city game), Dendermonde (4 Heemskinderen) & Oudenaarde.
  • Spy School: Haal de spion in jou naar boven en scherp jouw detective skills aan.
  • Forest Explorer: Ontdek mooie bosgebieden zoals het Kluisbos en Buggenhoutbos op een leuke manier.
  • Lam Gods Mysterie: Ontmasker de dief van het paneel van de Rechtvaardige Rechters.
  • City Rafting: een historische zoektocht met rafting boten in het Gents stadscentrum

Vertel ons dus hoe jullie ideale programma er uit ziet, en we bezorgen jullie een offerte-op-maat.

Tot snel?!

Geert, Els en Michiel

16/06/2021

Delen

Teambuilding België en buurlanden