“Citius, Altius, Fortius" - Samen met jullie gaan we graag sneller, hoger en sterker dan ooit om dé ultieme Olympische teambuilding te beleven.

Ons Olympisch thema-evenement moedigt teams aan om een tandje bij te steken, hun innerlijke atleet wakker te maken en samen te werken om een reeks uitdagingen aan te gaan, allemaal met een Olympische twist.

Sportkledij hoef je niet aan te trekken, het enige wat nodig is, is een beetje winnersmentalieit en in grote mate: zin om plezier te hebben.

Combineer kennis en creativiteit

Om de sporttrivia en creatieve uitdagingen tot een goed eind te kunnen brengen moeten zowel de hersenen als de spieren op scherp staan. Winnen of verliezen - goud, zilver of brons – het wordt een Olympische topervaring, en je hoeft er niet eens voor naar Parijs (maar het mag wel...)

De straten, parken en andere hotspots in de stad staan bol van de mogelijkheden voor leuke uitdagingen en opdrachten, waarbij het ganse team geweldige sportmomenten zal beleven, sportvragen beantwoorden, tegen de klok uitgedaagd worden en foto- en video-uitdagingen zal aangaan.

Zoals gezegd: we hoeven niet naar Parijs, al gaan we er graag met jullie heen, maar kunnen deze Spelen wel degelijk organiseren in gelijk welke stad ter wereld.

Wij staan alvast klaar, nu jullie nog!

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.