Welkom bij de Mol

Welkom bij de Mol… een spannend format waarbij niemand vertrouwd kan worden.

Welkom bij de Mol: een intrigerend concept waarin elke speler verstrikt raakt in een verhaal waar wantrouwen heerst. Deelnemers worden verdeeld in groepen die elkaar beconcurreren. Maar er is een twist: enkelen spelen een dubbelspel om ongemerkt de opdrachten te saboteren.

Op missie

In dit teamspel wil je als groep zegevieren maar terwijl samenwerken cruciaal is voor dat succes, wil iemand binnen de groep alles doen om dat te dwarsbomen: de Mol.

Je belandt in een spel waar strategische allianties smeden essentieel is om aan het einde genoeg informatie te hebben om de verrader te slim af te zijn, hem buitenspel te zetten, en uiteindelijk te ontmaskeren. Deelnemers starten met uiteenlopende ambities, maar eindigen met één doel: de verrader onthullen! Laat je meeslepen in dit fascinerende spel, waar vertrouwen en verraad op gespannen voet staan. Want je weet nooit wie je écht kunt vertrouwen; misschien is je beste vriend in het dagelijks leven wel een sluwe verrader in het spel...

NIEUW: De Mol 2.0

Recent besloten we om het concept even onder de loep te nemen en in een nieuw jasje te steken. We creëerden een Mol 2.0 met volledige nieuwe opdrachten. Zo geven we klanten die het concept reeds speelden de kans om het nog eens beleven. We zorgden ook voor extra uitbreidingen zoals de eliminatieronde met rode/groene schermen en voorafgaande teasers.
Het smeden van coalities, vertrouwen van teamgenoten en communicatie zijn in deze Mol 2.0 nóg crucialer.

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.