Ontdek onze sport- en tv- teambuildingconcepten. Op zoek naar een goed doel? Steun SolarBuddy.

Bamboo Experience

Samen bouwen is een erg krachtige manier om teams te doen groeien. Bamboe is het materiaal bij uitstek om de flexibiliteit en veerkracht van een team metaforisch weer te geven.

Na een korte brainstorm over de thematiek van de bouwopdracht zetten we jullie op weg in kleinere teams. Met heel simpele materialen zoals bamboestokken, elastieken, banners, dakgoten, karton en gekleurde doeken bouwen jullie aan de gewenste constructie. Dit kan gaan van een reuzeknikkerbaan, triomfboog, eigen kasteel tot een reuzegrote strandstoel of windmolen.

Special effects worden ingebouwd waar nodig en geven de gehele constructie de nodige dynamiek. Deze ‘reuze’-opdracht kan puur voor de fun, maar is des te meer interessant om groepsprocessen onder de loep te nemen o.l.v. ervaren coaches. Samenwerking, leiderschap, creativiteit, time management zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.

Zin om de handen eens flink uit de mouwen te steken? Samen brainstormen om de creatieve geest in jullie team aan te wakkeren? Dan is onze Bamboe Experience jullie ding!

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

SolarBuddy

Welkom bij de Mol

Wind Farm

Kraak de code

zeepkisten

Zeepkisten Experience

team challenges

Team Dynamics

Escape To Victory

Team Robinson

Boerderijspelen

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Vraag offerte

Standaard of op maat?