Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Bike Central

Bike Central

België is een fietsgek land en dat willen we in de picture zetten met ons nieuwste format.

We hebben een fantastische dag samengesteld met kwalitatieve, leerrijke en amusante workshops met als thema de fiets. Uiteraard krijgen jullie de vrijheid om de concrete invulling aan jullie wensen en verlangens aan te passen.

In het kader van MVO is dit een uitgelezen themadag waarbij we de deelnemers bewust willen maken van de meerwaarde van het gebruik van de fiets in het dagelijkse leven en op weg naar en van het werk.

Afhankelijk van het uitgangspunt van jullie bedrijfdsdag maken we een selectie uit volgende workshops en activiteiten:

  • Tandemtocht: gebruik makend van een verzorgd fotoroadbook verkennen we de omgeving rond jullie themadag per tandem. Aanvullend kunnen we nog enkele groepsactiviteiten toevoegen onderweg.
  • Ecopercussie met fietsonderdelen: onder leiding van onze trainer halen we het beste uit jullie team naar boven op muzikaal vlak. Een opzwepende workshop waar fun en plezier centraal staan.
  • Upcycling: Workshop waarbij we creatief aan de slag gaan met fietsmateriaal om er onze eigen creaties mee te maken (eigen juwelen...)
  • Gekke fietsen: Ooit op een fiets gezeten waar de fiets naar links gaat, wanneer je rechts stuurt? Of een tandem waarbij de fietsers naar elkaar toe kijken? Je kan het zo gek niet bedenken of een nieuwe verrassing staat jou al op te wachten.
  • BMX: mag het iets stoerder? Dan kan een BMX initiatie zeker niet ontbreken als keuze activiteit gedurende de dag
  • Fiets Tiercé: koersen op rollen en zo jou pion op de tafel naar voorstuwen en liefst net iets sneller dan de collega’s van het andere team. Enkel zo zal eeuwige roem en de bijhorende leiderstrui pronken in jullie trofeeënkast. Hier gaan we dan ook op zoek naar de Tom Boonens en Greg van Avermaets van jullie bedrijf.
  • Ten slotte kunnen we spreekbeurten, een mini beurs en aanvullende randanimatie toevoegen.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Around The World

Codebreaker

Remote Escape

Online Virtual Escape Game - Ready For Launch

Naturing Teams

Virtual Away Day

The Virtual Away Day

Vraag offerte

Standaard of op maat?