Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

Team Trail

Ga met je collega's op tocht en ontdek hoe jullie als team kunnen samenwerken om jullie Team Trail op de meest efficiënte manier tot een goed einde te brengen.

In het populaire TV-programma 'Kamp Waes’ zagen we de potentiële kracht van een oriëntatietocht in groep en van daaruit zijn we dit concept gaan ontwikkelen.

Elk team krijgt een detailkaart van het natuurdomein met de verschillende waypoints en team-opdrachten onderweg (al dan niet met vooraf bepaalde restricties). Hoe organiseren jullie zich als team om alle waypoints te bezoeken binnen de voorziene tijd? Starten jullie met een goeie planning of vliegen jullie er meteen in? Hoe gaan jullie om met de sterktes en zwaktes in jullie team? Wie neemt de leiding en neemt het team op sleeptouw en wat als iemand anders naar voor geschoven wordt om de leiding over te nemen?

De gsm’s gaan eventjes uit en jullie zijn voor het verdere verloop op elkaar en op de kaart aangewezen. Gedeconnecteerd van de buitenwereld maar des te meer geconnecteerd met jullie teamgenoten trekken jullie op pad.

Voor dit format gaan we vooraf in gesprek met jullie. We luisteren naar jullie wensen en noden en gaan hiermee aan de slag om een Team Trail op maat aan te bieden. Jullie Team Trail kan één of meerdere dagen in beslag nemen of beperkt blijven tot anderhalf uur, het kan fysiek zwaar gemaakt worden of eerder voor iedereen toegankelijk. Ook de team-challenges onderweg stellen we af op wat uit ons voorbereidend gesprek is gekomen. Indien gewenst kan er gezorgd worden voor overnachting in tenten of iets comfortabeler op hotel, een workshop kampvuurkoken of diner in een gezellig restaurant ...

Door de multi-inzetbaarheid van de Team Trail kunnen we alle kanten uit om een optimale leer-ervaring te creëren voor jullie team.

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Around The World

Codebreaker

Arctic Survival Escape Game

Ready For Launch Escape Game

The Team Social

Murder Mystery Games

Unlock Your Box

Unlock Your Box

Around The World Festive Edition

Around The World - Festive Edition

Vraag offerte

Standaard of op maat?