Ontdek ons aanbod Online Teambuilding

randstad

Venue Explorer

Een unieke, interactieve ervaring waarmee je eender welke locatie kan verkennen. Samen met je team word je op missie gestuurd om taken en uitdagingen te ontgrendelen met behulp van beeldherkenning.

Gewapend met een tablet als gids, navigeer je met je team doorheen de lokatie. Je verdient waardevolle punten door samen te werken, vragen te beantwoorden, taken te voltooien en je van je meest creatieve kant te tonen om foto- en video-uitdagingen te voltooien.

The Venue Explorer leert jullie eender welke lokatie vanbinnen en vanbuiten, in al haar facetten, kennen op een uitdagende, leuke manier. Educatieve inhoud en fun worden in een meeslepend spel geïntegreerd en de de betrokkenheid van de deelnemers wordt verhoogd door hen op een interactieve manier te betrekken. Zowel het gebruik van image recognition als augmented reality technologie behoren tot de mogelijkheden.

En als uitsmijter kunnen de foto’s en video’s geprojecteerd worden op een TV plasmascherm of op een groot scherm tijdens een afsluitende drink of lunch of diner, waarbij het winnende team extra in de spotlights wordt gezet.

Mogelijke locaties :

Plopsaland (De Panne), Pairi Daiza (Brugelette), Museum voor Midden-Afrika (Tervuren), …

Contacteer ons!

Offerte
Deel deze activiteit

Hot Right Now

In The Spotlight

Welkom bij de Mol

Kraak de code

Teambuilding Challenges

Team Challenges

Escape To Victory

zeepkisten

Zeepkisten Experience

Team Robinson

Boerderijspelen

Spy School

Spy school

Team

Re-boost Your Team

Tandem

Tandem Rally

2CV Rally

Wind Farm

Vraag offerte

Standaard of op maat?