Maak jij met jouw team de bom onschadelijk tijdens ons uniek mobiel escape-game concept? Check it out en... Escape to Victory

Vanaf het ogenblik dat de box geactiveerd wordt heeft het team een beperkte tijd om de zogenaamde geactiveerde bom onschadelijk te maken. Om dit te doen moeten ze op een zeer efficiënte manier samenwerken aan een reeks opdrachten, puzzels en raadsels. Opdrachten die gelinkt zijn aan elkaar en waar je het resultaat van de ene opdracht nodig hebt om een andere succesvol te starten en tot een goed einde te brengen. De box zal beetje bij beetje zijn geheimen prijsgeven. We ontwikkelden 4 identieke boxen en per box kunnen 8 tot 15 deelnemers als team spelen. Wie kan onze box onschadelijk maken voor het te laat is?

Duur: +/- 2 uur

Deze oefening kan optioneel begeleid worden door een ervaren procesbegeleider of coach. Tijdens de opdracht zal de procesbegeleider vooral het teamproces en de teamdynamiek observeren om nadien samen met het team te debriefen. Op cruciale momenten tijdens de opdracht kan de procesbegeleider beslissen om een time-out in te lassen. Dan wordt de tijd even stopgezet om samen met het team te bespreken hoe alles loopt. Hoe verloopt de communicatie? Waar lopen jullie tegenaan? Wat loopt efficiënt en goed en wat moeten we aanpakken om de efficiëntie te verhogen en het team beter te organiseren? Wordt er vooral aan micro-management gedaan en wordt de 'big picture' voldoende bewaakt?

Na afloop gaan we samen met het team stap voor stap gaan nabespreken hoe het is gelopen en hoe ze de dingen die ze geleerd of gemerkt hebben kunnen gaan toepassen op de werkvloer.

Ben je op zoek naar een Escape-game voor meer dan 60 personen of naar een escape-game dat remote of hybride gespeeld kan worden? Dat kan ook! Contacteer ons via team@eccolaluna.be

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.