Ontdek eender welke streek in binnen- én buitenland met het heel unieke 2PK-tje en laat je helemaal in 'vervoering' brengen...

Bij onze 2PK rally beschikt elk team over een 2PK-tje en een roadbook waarmee jullie een streek naar wens gaan ontdekken. Onderweg wachten jullie enkele praktische proeven, vooraf in overleg te bepalen, onder vakkundige begeleiding. Iedereen komt na afloop terug samen, om na te praten en de ervaringen te delen met een hapje en een drankje.

Optioneel kunnen er ook enkele extra tussenstops ingelast worden om te verpozen, al dan niet met extra catering. Geef ons je voorkeuren mee qua regio, timings, catering ... en wij werken met plezier een voorstel uit, op maat van jouw bedrijf, familie of vriendengroep.

Routes in de kijker

Gent en de Leiestreek

We doorkruisen de Leistreek rond Gent met de 2PK. We maken kennis met het schilderachtige Sint-Martens-Latem, waar de wieg van het Vlaams Expressionisme stond. Onderweg is optioneel er tijd voor een heerlijk streekbiertje of een ander drankje of een bezoek aan één van de vele musea die Sint-Martens-Latem rijk is en maken jullie ook kennis met het pittoreske Deurle en Afsnee. Afronden doen we optioneel met een aperitief tijdens een boottochtje rond Sint-Martens-Latem en een diner langs de kronkelende Leie. Optioneel dineren we aan boord van de Leieboot die ons terug naar Gent brengt.

Mijnenroute

Beleef Limburgs Mooiste per 2PK en ga André Dumont de ontdekker van de Limburgse steenkool achterna. Met de 2pk slinger je van terril naar mijntoren, passeer je aan oude mijngebouwen en de mijncités, … We geven ook graag iets mee van het Multi-culturele en Meditteraanse Limburg die Limburg ook vandaag nog een aparte sfeer bezorgen … bijvoorbeeld door een Soul Food stop in de Vennestraat in Genk.

Oosthoek Rally

We rijden met de 2PK een dagje in de vijfhoek Knokke-Cadzand-Sluis-Damme-Brugge via pittoreske wegen doorheen de polders. Ook culinair kom je optioneel perfect aan je trekken, van garnalen over mosselen tot kreeft, een hemelse wafel in Moeder Siska, hoeve-ijs ...

Namen & Omgeving: Condroz Rally

De stad Namen en de streek errond biedt een prachtig decor voor een rondrit met de 2PK. Tal van mooie dorpjes zoals Thon en de grot van Crupet mag je beslist niet missen! Maar ook de tuinen van Annevoie, de aardbeien van Wépion en de lokale bieren van de Brasserie du Bocq, Abdij van Maredsous en Abdij van Floreffe zijn de moeite waard.

Pajottenland

Op een fikse boogscheut (10 km) ten westen van onze hoofdstad, tussen Zenne en Dender, treft u een oase van ruimte, groen en stilte: het Pajottenland. Een heerlijke streek voor een daguitstap. U ontdekt er nog het 'echte lawaai' van de natuur. Maar er is meer! In het Pajottenland ademt u ook de sfeer van Bruegel en Witse in. U zal er de mooiste plekjes kunnen bewonderen zoals het Kasteel van Gaasbeek, het riviertje Pede en uiteraard de Brabantse trekpaarden.

De Groote Oorlog

Na een korte briefing vertrekken jullie voor een tocht door de Vlaamse oorlogsvelden. Jullie de keuze uit 3 bewegwijzerde routes met begeleidend boekje: FRONTLEVEN 70km – YPRES SALIENT 70km - IJZERFRONT 86km. Er is voldoende tijd om de bezienswaardigheden te bezoeken en iets te eten of te drinken. Om 20u. Kunnen jullie bijvoorbeeld de “Last Post' meemaken onder de meense Poort te Ieper.

Polderroute

Deze 2PK route loodst jullie door het uitgestrekte polderlandschap achter Nieuwpoort en Oostende. Je doorkruist de polders langs smalle wegen, slingert langs de Ijzer doorheen het landschap en passeert langs pittoreske hoeves in riante polderdorpjes zoals Slijpe en Snaaskerke en steden zoals Gistel en Diksmuide.

In De Voetsporen van Napoleon

We rijden rond in Waals-Brabant in de streek ten zuiden van Brussel, rond Waterloo waar Napoleon in 1815 werd verslagen. In de onmiddellijke omgeving liggen pittoreske plaatsen zoals het kasteel van Terhulpen, de stichting Folon, het meer van Genval, het prachtige Lasne ... Een prachtige regio om met de 2PK te doorkruisen.

Bloesemroute

Een landelijke route langs het betoverend mooie landschap van Haspengouw, gekend voor de Belgische fruitteelt. Deze bloesemroute brengt je een mix van natuur en cultuur van de bovenste plank! In april en begin mei kleuren de bloesems langs deze prachtige fruitroute wit of roze: wit voor kersen-, pruimen- en perenbomen, roze voor appelaars. En daarmee fleuren ze meteen het glooiende landschap op!

Bovenstaande is nog maar een greep uit de vele routes en regio's die we kunnen aanbieden.
Contacteer ons om samen een unieke 2PK-tocht uit te werken, in België, Europa en zelfs daarbuiten ...

Neem contact op

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.

Wil je meteen met iemand spreken?

+32 9 245 82 88

Standaard of op maat?

Vertel ons hoe jouw ideale programma eruit ziet, en wij bezorgen je een offerte op maat.